Iskonfekt

Is er alltid godt og passer veldig godt i sommervarmen. I denne
oppskriften så blander vi både sjokolade og is og denne kombinasjonen er
alltid en fulltreffer.
 
Du trenger følgende:
  • Sjokolade
  • Former, gjerne av silikon
  • Iskrem, gjerne hjemmelaget

Begynn med å smelte sjokoladen. Jeg gjør dette gjerne i vannbad, men bruk mikrobølgeovnen hvis dette er lettere for deg.

Pendle formene med den smeltede sjokoladen og sett de i kjøleskapet i 15 minutter eller fryseren for 5 minutter innen du pensler på nytt. Man bør pensle 2-3 ganger for å være sikker på at man har fått et godt dekke av sjokoladen.

Fyll formene med iskrem, men ikke fyll formene helt opp. Sett iskremen i fryseren for ca. 20 minutter innen du tar de ut igjen og dekker resten av formen med sjokolade og sett de tilbake i fryseren for minst 2 1/2 time.

Ta de forsiktig ut av formene når du skal servere.