Kyllingsandwich

Nå mens sommeren er på sitt beste så er det noe deilig med å kunne lage god enkel mat som man kan nyte ute sammen med gode venner og familie. Denne kyllingsandwichen er enkel, men god på smak. Anbefales som en enkel lunsj eller som en god start på helgen.

Til denne trenger du følgende:

  • Et godt brød
  • Kyllingfilet
  • Bacon
  • Paprika
  • Agurk
  • Bladsalat

Start med å skjære noen gode skiver brød og smør disse med smør før du setter den i stekeovnen. Jeg valgte å bruke grillen på disse for å få litt farge og fin farge. Pass bare på brødet da det fort kan bli litt for godt stekt.

Skjær kyllingfileten i tynne skiver innen du har på ønsket krydder og steker de raskt i stekepannen i smør eller olje. Ta ut kyllingen og stek baconet sprøtt. Vask salaten godt og kutt opp de grønnsakene i passe biter.

Begynn med å legge litt salat på brødskiven innen du legger godt på med kylling. Fortsett med agurk og paprika og legg på en skive bacon på toppen. Avslutt med en skive og sett gjerne en pinne igjennom slik at alt holder seg på plass.

Smakelig måltid!